❤FolloW me❤

Sunday, January 16, 2011

macam tak caya!!!

memang x caya....
first class aku start pkol 2.30 ptg...
biar betik!!!! memang terkejut gilerr.... bukan aku sorg jer....
semua member sekelas aku pon terkejut giler..... 
member aku yg lelaki, aku da msg kat dia bagitaw sal kelas tu la...
x smpai dua mnit, dia da call aku tanya betul ke tak...
smpanjang aku blaja kat sini, ni la first time kitorang terkejut besar...
tp yg x tahannya, ari khamis lak balik lewat...
tu satu masalah... da tu, bila masa lak aku nak balik umah klau kelas ptg tu balik lewat?
tension betoll.....
cam muka yg atas 2... tapi x sama expression dia... muka aku time tension cam jeruk masam yg x laku kat kedai...hahahaha.......
tension la.... nak balik!!!!! kalau la aku yg jadi ahli tertinggi UiTM, kan senang...
buat kelas ikut suka jer...
hehehe...
tapi almaklum je la....ok la....da magrib nie...
aku undur diri dulu...
c u next time...
tatatata
 
❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥