❤FolloW me❤

Thursday, March 17, 2011

~hari ini~


first aku nk kongsi sal ank sdra bru aku....da sminggu da umur dia...pmpuan..nma nur ain...
aku nkbalik mlm ni....so boley la jumpa baby...

tutup kes sal baby, skang aku nk cite sal prasaan aku lak coz x dapat g MAKA.... ala.... mjlis tuk raikan siswa siswi yg dpt dekan tu... jeleznyer....
sem ni aku akn pastikan aku dapat dekan... result test 2 math aku da dapat td.... alhmdulillah dpt A+.... yang aku rsau skang ni subjek fizik.... tak tau da nk ckp ape... mmg rsau tahap gaban lau aku pK sal subjek tu... aku mohon sgt, test 2 n final nti aku dpt buat yg tbaik... moga ANUGERAH DEKAN menjadi milik aku sem ni........ aminnnnnn

dan tuk org tsayang yg berada la kat mane2 pon....
moga selamat hendaknyer... (tmasuk parent, fmily n my beloved frenz...)
❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥