❤FolloW me❤

Sunday, July 31, 2011

~1.4.3.7~

uikss....amende lak 1.4.3.7 nie??? nombor2 tu aku baru tau dri classmate aku tengah hari tadi masa kitorang lepak kat gazebo sementara menanti masa tuk masuk ke kelas.... saja mengisi masa yang lapang dan luas dengan topik2 yang karut marut... diorang kata, nombor2 tu biasanya orang bagi kat someone yg diorang sayang.... nak tau rahsia yang tersembunyi di sebalik nombor2 tu??? maybe da ada yang taw...huhuhu...
1.4.3.7 tu stand for......

1 - i
4 - love
3 -you
7 - forever

i love you forever.... sape2 yang rasa nk jiwang karat yang penuh ngan misteri nusantara, boley la guna short sentence or short la ape pon tuk kasi ur couple 2 nampak ur feeling .....
❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥