❤FolloW me❤

Thursday, December 15, 2011

~haPPy DeCemBeR 2011~

apabila merancang sesuatu yang tak pernah dirancang pada masa yang singkat...
faham ke idak ayat aku 2?
hahaha...
x pernah dalam sejarah kat kolej nie aku n roomate buat kputusan last minute untuk keluar ke bandar...
SHA antar msg kat pak harun... driver van UiTM selepas decide nk p bandar...
"salam, pok. nk g bando.. 3 org.. skrg!"
around 4 pm kitorang ( aku, YANA n SHA ) smp kat bndr KT...
p MYDIN....
beli barang sikit...
x perasan lak ada org ganggu aku...
tu pon SHA gtaw aku ada mamat duk blakang aku msa aku ngah bau minyak wangi...
patot la aku ada dengar suara ckp...
yg tu wangi... tang tu pon wangi...
aku ingtkan dia ckp ngan mamat yg sorg lg...
huhuhu
haru....
then PASAR PAYANG...
cari kerepek pisang yang mjadi feveret aku dr sem 3...
hampir 1 tabung aku rembat kerepek pisang si YANA sem lepas..
hahahaha
masuk ke KEDAI KEK SWEEDEN...
beli kek...
puas bertekak...
aku nak kek yg beso punyer...
yang laen nk kek kecik...
ye la... ye la...
den mengalah...
hangpa menang...
huhuhuhu...
ini dia keknyer...


dr pandangan depan... hak2



ni lak de atas... tman pmainan kanak2... :p



here my angry bird n spiderman YANA

this is our cake...
spiderman milik yana...


blue angry bird aku yang punya...


si pokok lak milik syairah....
n
si pagar coklat milik jue yang tidak dpt join kitorang
keluar ke bndr...

then masuk McD...
singgah wat kali terakhir kot aku kat sana...
hehehe....
beli  burger 3 set....
smp blik around 6pm...
solat n main belah2 kek...



selamatlah kami bersantap....
 yg tinggal.....


simpan baki kek lam peti sejuk



"our home"

hajat chek nak makan kek akhirnya TERLAKSANA...
tQ my dear rumate...
lup u so much...

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥