❤FolloW me❤

Saturday, January 7, 2012

jalan-jalan di pagi sabtu

baru jer sampai kolej.... p jalan2 ngan CHIK, my lovely son, IQRAM (anak sedara aku), my twin cousin, IEDA n IENIE, n my sister frenz, KAK INA... x p jauh pon... destinasi yang selalu dituju oleh kawan2 se UiTM... mana lagi law x ke MYDIN MALL n GIANT.... huhuhu.... da xder tempat nak pi... situ la arahnyer....

jalan2 kat Giant, beli donut kat BIG APPLE.. then kuar dr Giant, teruskan perjalanan ke Mydin Mall... niat sebenar bkan nak membeli pon... saja jalan2...cuci mata.... tapi al maklum je la kan... pompuan nie.. lau bjalan memang tak sah kalau tak membeli... aku? sikit jer beli.... beli anggur tuk mak n ayah also my sister... beli roti (ada la 2 3 jenis) n beli buah tembikai susu n betik... perut lapar.. masuk jer lam kereta terus je makan buah betikk n tembikai susu yg da siap dipotong....
otw balik.... kak ina tanya nak pi makan kat mana... aku cakap, ikut la kat mana2 pon... yg laen mcm blurr.... agak lar... dia ckp, org sini la tolong suggest kat mana nak makan... ok la..ok la... pekena Nasi Ayam Yunnam kat Batu Buruk.... semua kak ina belanja... thanks ya kak ina... 

dalam kereta lak, aku dikejutkan ngan satu berita.... anak sepupu aku nak kahwin... ari khamis minggu depan... sehari sebelom anak sedara aku kawen... hai2... ramainyer la yang nak kawen skang nie..
jelesnyer.... huhuhu..
sabo je la... da sampai seru agaknya diorang nie...

selamat pengantin baru la yerk su ten ucapkan.. sori la.. masa korang kawen, su ten x dapat balik...
:(
sedey....
selamat pengantin baru.. moga bahagia selalu hingga ke anak cucu...
Mia... hang da langkah bendul taw dak... huhuhu... akak hang belom kawen lagi... x pa la... su ten doakan hang n ur husband-to-be dapat manage umahtangga dengan baik....
:)
doa su ten selalu iringi langkah kamu semua...

aku lak bila nak kawen???
hahaha

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥