❤FolloW me❤

Tuesday, February 21, 2012

nGan KeSah

ngan kisah

(gambaq xder kaitan langsung ngan entry.. kekeke)
Akhir-akhir nie banyak perkara yang berlaku...
ngan kisah aku yang mengigau sampai menakotkan roomate aku...
ngan kisah  kawan2 yang ad sedikit ketidakpuas hati...
ngan kisah  balik umah, pakai selendang melilit2 kat kepala then round kampung  sampai ada yang tak kenai aku....
ngan kisah  naik motor tapi orang yang tolong ‘start’ motor tuh...
ngan kisah  anak sedara aku yang suh aku karang sajak tapi aku tak buat....
ngan kisah  ayah aku demam tapi tak nak pi klinik walaupon da dekat seminggu demam...
ngan kisah menapak ke pasar  pagi ngan sepupu n ditinggalkan sengsorang kat taman permainan...
ngan kisah  baca dua biji novel yang tebal gedabang tu dalam masa sehari....
ngan kisah  kikis duit akak kat pasar tadi, paksa dia belanja aku (jahat tak??? Kekekeke)...
ngan kisah  selsema and batuk lagi....
 ngan kisah  rindukan mamat tu lagi...

ngan kisah dalam dilema nak pindah dari rumah yang bakal disewa and menyewa kat lain...
ngan kisah  mimpi  naik pelamin...
ngan kisah  beli makanan kat kafe pilih menu yang sama jer....
Berapa banyak ngan kisah  da......

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥