❤FolloW me❤

Sunday, June 24, 2012

Memori 23 Jun 2012

memori 23 Jun 2012, sabtu
dah sah2 kata nak p survey kedai, tapi kalau da p jalan2 mesti p cari tempat nak mengisi 'minyak' yang da hampir kekosongan.... dan memang tak sah dan sewajibnya sah kalau tak der sekeping gambar. paling kurang mesti ada walaupon 1/2 keping... hehehe... ada ke?
gambaq2 kat bawah nie adalah gambaq yg di tangkap otw balik dari kedai cupcake kat Losong, Kuala Terengganu.... bersantap cupcake sambil minum ayaq...


baju pink : puteri, tudung hijau: mieyqa, baju belang: fina



 ni gambaq family.. tp x ley kata gambaq family sbb x cukup sorang



 lepas di edit, maka lengkaplah gambaq family nih... :D kredit to photoshop


 

yg senyum cantik itu, iekha, berbaju biru itu atul, n berbaju hitam... err......

 

itu dia muncung itik si mieyqa and hajar tengah capai sesuatu yang diinginkannya

 

saat2 bahagia merasa cupcake... 
bahagia la kan sampai terkeluar muncung iti kembaq si mieyqa nih.. hahaha




entah ape yang Fina nie tgk... senyum sememeh jer disaksikan Puteri... hikhikhik



sesungguhnya kami gilakan bergambar... hahaha..

 

kalau di zoomkan gambaq atas nie, memang tak boleh blah mata aku time 2..
agaknya syok sgt minum air carrot susu... huahahaha

 owhh.. sepatutnya gambaq kat bawah nie duduk atas sekali, tapi bila da mari malas aku nih, so malas la aku nak mengeditnya balik... sekian...



disaat  mereka gilakan berposing, pak cik pon cam taw2 jer.. 
ape lagi.. snap skali ngan uncle 2 la...



 ni entah ape yang diborakkan oleh fina dan hajar


 


                       gambar dibawah ini pula apabila kami menemuramah akak punya kedai cupcake nie...



❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥