❤FolloW me❤

Saturday, June 30, 2012

titipan maaf untuk 'dia'



hai, patut la mata nih bergerak sakan jer td, rupa2nya ada something yg akan aku baca hari ini...

sudah saya bilang sebelum ini, tak perlu lagi rasa serba salah i2... sudah tidak penting... yang penting skang nie, hidup awak ngan dia... perasaan itu yang awak rasa ngan dia, jaga elok2.... saya doakan awak bahagia hingga ke jinjang pelamin... jika i2 alasan awk kenapa awk remove saya dr list awak, maka sekarang ini saya sudah tahu apa sebabnya.. saya mintak maaf sbb slps putus pun masih ada yg tidak settle.... sy btol2 x taw siapa dia,(orang yang memerli) awak mahupun apa yang dia tulis...saya betul2 x taw... maafkan saya seandainya awak masih rasa marah ataw makan dalam sebab benda itu... dan maafkan saya kerana penyebab "org yang tak saya ketahui yang memerli awak itu" perli awak kerana saya.... looking by the other side, masih saya penyebabnya dia memerli awak.... kalau awak tahu sape yang perli awak, pls tell me... or maafkan dia... bukan salah awak pon benda tu blaku... keinginan masing2, sbb rsa 2 da pudar sbnarnya sblm "bnda" i2 blaku... after saw the pic of yours with her, i realize that something will be happen between u and her, also something will be happen at day 133 we're together.... saya da bersiap sedia slama sminggu untuk i2 tnpa awak ketahuinya.... ... sbb 2 sy x kisah law break ngan awak.... ur happiness is the important 1 for u, so i juz take the move that can make ur way easier than b4... :)
tapi sya terkilan dan masih terasa terkilan sebab awak remove sy dr friend list awk sebab i2.. kenapa x berterus terang jer? x pe la... benda da terjadi dan takkan berputar kembali masa i2... janji kita sebagai sahabat, saya tak tahu masih boleh digunakan oleh awak atau tidak akan janji i2.. kalaw benar sahabat, u know what 2 do... n kalau bkn lagi shabat, u also know what to do... everything will be fine.

sekali lagi sy menyusun jari ( walaupon awak tak leh capai... bukan muhrim okeh.. hahaha) memohan maaf bagi pihak diri sendiri n pihak org yang x saya ketahui i2....buang segala perasaan bersalah n perasaan mkn dalam @ kecik aty @ ape2 je la jauh dr ati awak.... sy da menjadi diri saya yang dulu...
 peace no war... okeh....

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥