❤FolloW me❤

Monday, November 5, 2012

you... who i miss the most





err... you know this guy?? err no?? hehehe... 
he's my lovely friend.. 
the one of the friends that i love the most...
really miss him...
balik cuti nie rasa macam kosong... 
kosong bila da lama x tengok muka dia...
xder orang aku nak pukul.... 
xder orang aku nk cubit..
selalu dia la jadi mangsa aku kalau dia ada kat sini...
sekarang dia da x der kat semenanjung..
dah pulang ke pangkuan keluarga di sabah...
raya tahun nie pon terasa kosong....
nak jer aku terbang ke sana...
tp uwangnya nggak ada...
lagipon, aku masih merajuk ngan dia...
buruk kan perangai aku...
merajuk sebab dia x nak balik sini...
merajuk sebab dia macam dah lupakan aku...
dia call, tapi aku wat x layan jer....
merajuk x sudah aku nie...

ada sekali dia call aku, dia cakap kat sana dia jumpa sorang pompuan nie, perangai sebijik macam aku...
cepat merajuk, suka pukul dia, suka cubit2 dia...
ohhoo..... aku cemburu gilerr masa tu....
aku cakap kat dia, ko amik je la dia jd kawan ko...
dah x payah kawan ngan aku.
 aku x suka ada orang perangai sebijik macam aku bila ngan dia...
ape kejadahnyer ko nie fatin??!!!
bila dia da jumpa orang yg perangai sebijik macam aku, nanti dia lupakan aku...
:'(
(kalau bab dia memang aku jelez... burukkan perangai...)

last day dia kat sini, sehari sebelum birthday aku pd 8 ogos.. 
ari rabu...
dia datang jumpa aku kat kolej...
sedey kot sebab dia balik sana masa bday aku...
 macam x der tarikh lain dia nak pilih...
aku rasa itulah the worse news i ever heard in my life...
he will leave me and back to his family at sabah...
sedey kot...
x taw bila dia akan balik ke semenanjung....

aku x harapkan ko baca post aku sebab aku memang x nak ko baca post aku pasal ko.
aku x nak ko tahu yang aku rindu ko macam nk mampooss...
kalau ko tahu mesti ko gelakkan aku macam orang giler....

::p/s ---> cepat la balik sini!!

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

2 comments:

♥Budak Chubby mintak Comment♥