❤FolloW me❤

Thursday, December 27, 2012

First Giveaway by Shekechik


ok.. memang pntang dijemput...

join terus..
:)

time x sibuk, bley la lapang2kan diri join itu ini..
so kwn2, mai2 kita meriahkan lagi 1st GA from Shekechik nieh..

Syarat untuk join teramat lah mudah. Sesimple yang boleh jer shekechik bagi ni  (CnP) :D
1. Wajib follow blog shekechik ya.
2. Buat satu entry pasal GA ini. Terpulanglah ikut kreativiti korang.
3. Letak banner yang ada kat atas tu beserta dengan link sekali.
4. Sudah join, tinggalkan link di bawah kotak komen ini ya.
5. Tempoh sah sehingga 11.59 pm pada 5 Jan 2013.
6. Pemilihan pemenang secara random.org.
7. Hadiah : RM5 topup x 4 orang pemenang.

sape2 nak join, juz click banner kat ataih yer..
:)


❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

3 comments:

  1. tengkiu2...1st contestant...like byk2..

    btw,thanks 4 support..Good Luck =)

    ReplyDelete
  2. http://nadhirahnoorkhan.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-shekechik.html

    Dah lama follow sini
    Mind follow me back?

    Btw good luck! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf nadhirah.. mungkin sy terlepas pandang... huhuhu

      Delete

♥Budak Chubby mintak Comment♥