❤FolloW me❤

Saturday, December 1, 2012

Segmen : Giveaway For Followers




da nampak gambaq kat ats... click kalau nak join... 1st skali, thanks tuk AA sebab tagkan chek tuk GA nie....
 GA nie dianjurkan oleh Apir fizgraphic.com dan 3 orang 3 rakan blogger selaku penganjur GA iaitu Duniashida.com, azhafizah.com dan jugak kisahemasputih.com. Mereka  melancarkan "Giveaway For Followers" yang akan berlangsung selama 16 hari bermulanya hari ini (1 DEC - 16 DEC). Semua hadiah dan syarat-syarat Giveaway ini semuanya terdapat pada banner diatas. So! apa tunggu lagi jemput-jemput semua followers kami berempat join dan memeriahkan lagi "Giveaway For Followers" ini. Thanks!
syarat-syarat :
1. Buat satu entry dan letakkan banner giveaway ini (backlink kan ok)
2. Letakkan link sponsors dalam bloglist dan di alu-alukan follow juga :)
3. Publish entry dan submit dikomen entry ini. SIAP! mudahkan??
Hadiah dari sponsors :
1. dari APIT - DVD TOP Secret Photoshop 1 Set x1 pemenang 
- Review Blog x2 pemenang
2. dari AZHAFIZAH - Keychain Exclusive Azhafizah.com x5 pemenang
3. dari SHIDA'R - Calendar Exclusive Duniashida.com x5 pemenang
4. dari EMAS PUTIH - Topup RM5 x6 pemenang (celcom dan maxis)
so menarik tak? joinlah! lagi cepat lagi bagus! kalau mendapat sambutan ramai yang join aku closed awal GA ni tak perlu tunggu 16 hari kan ! Pilihan pemenang menggunakan khidmat random.org "cam biasalah!" senarai peserta juga akan di update dari masa ke semasa, so selamat berGA kepada semua followers kami, Good Luck!
so, chek pon nak tag la rakan2 blogger kat sini...

dan kamoo.... kamoo semua la...
huhuhu
jom2 join GA nie.... :)



❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

11 comments:

  1. terima kasih sudi join..jangan lupa letakkan link blog sponsor dalam bloglist ye.All the best!

    ReplyDelete
  2. Thanks join :) Syarat x lengkap :) Sila lengkapkan ye syart no.2

    ReplyDelete
  3. hai!!! deno datang dari blog apit dan terus folow sini!! jemput la ke blog deno nanti ya.... :)

    ReplyDelete
  4. jom join nie!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/12/giveaway-for-followers.html
    Jom singgah blog Niena pula ..
    Niena dah follow blog ni ..
    Follow Niena semula ya ..

    *sila abaikan jika sudah follow .. tq .. =)

    ReplyDelete
  6. Datang dari GA yg same. Follow here. Follow me back k :) Gudluck!

    ReplyDelete
  7. Saya Dari GA Yang Sama . Dah FOllow Awak . Follow Saya Kalau Sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/giveaway-for-followers.html

    ReplyDelete
  8. tahniah ye menang Giveaway For Follower :D

    ReplyDelete

♥Budak Chubby mintak Comment♥