❤FolloW me❤

Saturday, January 12, 2013

fenomena HERBAlife

most of my members skang nie da jd a part of herbalife's agents.
kiri kanan belakang depan ada agent herbalife...
persaingan itu bagus tp bagi aku, macam x kena jer.....
huhuhu.....
macam orang yang jual jagung or keropok lekor kat tepi jalan....
dlm 1KM jalan raya kita dpt tgk dua tiga buah gerai yang jual benda yang sama....
law jauh2, x pe la jugak.. 
ni dekat2...
bila dekat2, maklum je la kan.. mesti akan timbul rasa dengki sikit2...
juz my opinion...
law nak menjual kat tempat yang sma, cari la bnda2 yang berlainan...
ataw produk2 yg berlainan...
::err.. korang faham x maksud aku?::
pening sbb esk nak test..
BIO320..
wish me good luck beb.
:)
 

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

4 comments:

  1. gud luck ye atien , tak nampak lak atien kat twitter , hehehe ~

    kalaw CP malas nak berniaga mcm nih la , hm ... macam MLM kan nih ??

    ReplyDelete
  2. hehehe.. jrg2 o9 laa nie CP. hehehe.. tenet x der... :D

    ReplyDelete
  3. Bg sy, xde ape yg salah kalau depan blkg kiri knn smua jual bnda yg sama. Kite tgk jln Tar, smua jual tudung? tp semua untung.. Waktu jln tar di tutup msa Bersih dlu..brp total kerugian peniaga2 kt sna? 1 juta tau.. 1 hari 1 juta.especially itu waktu peak (hr sabtu).. Allah tu Maha Kaya..even 1 dunia jual Herbalife or other product..percaya lah..mesti ade org beli. Allah Maha Kaya lg Maha Pemurah & Rezeki Allah tu tersangat luas..In fact, 9/10 rezeki tu dtg dari perniagaan... chill ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekadar pendapat.. :)
      thanks coz sudi berkongsi pendapat.

      Delete

♥Budak Chubby mintak Comment♥