❤FolloW me❤

Wednesday, April 8, 2015

Akan Bersambung

Assalamualaikum w.b.t...
setelah lama menghilang, hari ni.... pagi nie diberi peluang untuk update blog...
apa habaq kwn2 sekalian... lama chek menyembunyikan diri... kesibukan menghalang untuk terus berada di alam maya ini... kekeke
ada yang Tanya sambungan Ku Seru Cintamu.. kenapa dalam blog pon x dak sambungan dia... hurm.. mintak maaf sangat2.... sambungan cerita tu saya akan upload kemudian... maaf sangat2....
sekarang ni tengah sibuk dengan final Year Project (FYP)... dengan proposal yang x taw kemana hala tujunya.... tajuk pown supervisor x luluskan lagi.... sekarang tengah pening.. da hampir setahun cerita KSC tu tertangguh.... sambungan da ada, cuma ad yang pincang sikit jalannya.. in Sha Allah... dalam masa terdekat akan cuba untuk upload sambungan tu...
cehh.... macam cerita sedap sangat kan... kekeke....
x salah kan... asalkan ada yang sudi membaca...
stop sini dulu..
Jom siapkan proposal FYP... Study on relationship of Heavy metals in Polymesoda expansa (Lokan) and its sediment.

kalau ada idea, boleh kongsi2 sbb idea asal nak buat heavy metal dalam ikan.. bila tukaq pada lokan, terus lost dibuatnya...... TT_TT
help me.. pls.... :D
 

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

1 comment:

  1. hehehe, sama la kita, alhamdulillah CP dah pun mengakhiri pengajian selama 4 tahun CP...CP pun masa final mana ada berblogging, busy sangat dan serabut dengan masalah pun ye jugak....

    btw CP doakan yang terbaik and gud luck 4 ur FYP....

    CP nak tolong tapi tak faham pun apa benda Chek atien nak buat tuh, kita ni budak sastera jer..hehe


    datang sini membalas singgahan, thx masih sudi menjenguk blog yang dah berdebu tuh, hehehe ~

    ReplyDelete

♥Budak Chubby mintak Comment♥