❤FolloW me❤

Wednesday, January 6, 2016

Jangan Biarkan Blog Bersawang!

Assalamualaikum....
selamat pagi....
update blog ciket ari nie...
 tajuk kat atas x kena langsung..kan? hihihi

btw.. Selamat tahun baru... tak terlambat lagi kan?hehehe
umur pon da baru...24 tahun (by year)...muda lagi kot...
sekarang ni da last semester.... tengah musin final sekarang ni..
next paper 14hb (petang) and 15hb (pagi)..
aku dah nampak kegilaannya disitu since skrg ni aku tengah bermalas-malasan lagi...

LIST  

13hb Januari : Presentation LI
14hb Januari : Paper food processing (petang)
15hb Januari : paper Special topic (pagi)
19hb Januari : VIVA
27hb Januari : submit hardcover..

ok.. untuk aku punya FYP.... masih sibuk analyze data sedangkan orang lain da sibuk writing...
apekeheeee???? aku sedang menggila sekarang ni..menggila dgn data heavy metal aku...
doakan aku moga dpt habiskan pelajaran aku sem ni ya.... x larat da...
SUSAH NAK DAPATKAN SEGULUNG IJAZAH.... ayat tu aku selalu ulang sejak buat FYP ni..
huhuhu...

btw.. ari ni moh kita memasak lagi....
ari tu aku try buat cheesekut.. alhamdulillah,buah hati kesayangan hamba cakap sedap...
minggu lepas buat puding trifle, pastu kena puji lagi....kembang semangkuk la akukalau bab-bab kena puji nie.... hahaha... :D
hari ni, kita buat puding trifle lagi...
nanti aku update lagi pasal bnda tu...
now...chaw  dulu..
take caresemua. jgn rindukan aku...
puihh.... :p konon ada nak rindu kat hang!!

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥