❤FolloW me❤

Saturday, July 22, 2017

I'm here again.. today..2017, July 22nd

Assalamualaikum...

Kembali lagi ke ruangan ini setelah sekian lama menyepikan diri.

Seriously, start sahaja kerja, kau punya life macam dah tinggal "0"

Pergi kerja, balik kerja. Hujung minggu kat rumah, kalau rajin, keluar jenjalan, hang out with family / friends.. kalau tak, mereput je la kat rumah.

Btw, nak cerita...

Finally, i da dapat lesen kereta awal bulan lepas.. then kereta otw nak berjumpa tuan dia.
hihihi.. Alhamdulillah dengan rezeki yang Allah s.w.t bagi.

Walaupon kerja stress bagai nak mampooooosss.... dapat gak la merasa kereta sebijik.

Walaupon x mahal, tapi still x murah.. hehehe

******

Oh my.. i just realize, last entry 6th january 2016... and now already July 22nd, 2017.

Setahun lebih.... seriously.... huhuhuhu... memang bersawang.. berhabuk gila blog aku!

huhuhu......

******

Tahun ni.. boleh la.. nak aktif berblog balik.. tapi cerita dia.. ikut suka hati nak cerita ape..hehehe

::ni update blog masa tgah keje.. fuh.. nasib ari sabtu.. kalau x, kena fire dengan bos aku::

❤Dah baca, cuba la komen lak. tQ❤

No comments:

Post a Comment

♥Budak Chubby mintak Comment♥